Lelystad Creates x LelySTART: Young Talent Creates Lelystad

Op vrijdag 13 september organiseren we een event tijdens LelySTART, waarbij jonge, talentvolle artiesten en DJ’s een podium krijgen om een perfomance te geven. Op de line up staan o.a. Dose of Diverse, Pim Stougie, Krypto Music, Niké, Siblings & Marciano Metz.

 

Made in Lelystad

Eén van de events waar we 100% voor gaan is Made in Lelystad. Tijdens dit event kun je ontdekken wat er op het gebied van onder andere Fashion, Tech, Music en Business mogelijk is in Lelystad. We organiseren dit event met ondernemers, experts en creatieven die wat ons betreft de game hangers van de stad zijn. Denk bijvoorbeeld aan Ahmed al Aradi, oprichter van Chiba Clothing.

Jong in Lelystad maakte de aftermovie van de laatste editie van Made in Lelystad 2019.

Workshops op middelbare scholen

Daarnaast organiseren we elk schooljaar een aantal workshops op middelbare scholen. Zoals de Room for Discussion. Bij een Room for Discusion ontmoeten leerlingen een young professional uit Lelystad en gaan ze in gesprek over het het thema persoonlijke groei en talentontwikkeling.


Aftermovie Milton Keynes

In februari 2018 zijn we met het team naar Milton Keynes geweest. We gingen op bezoek bij een school, het gemeentehuis en het Youth Cabinet. Milton Keynes is net zoals Lelystad een new town en het doel van deze korte trip was om zoveel mogelijk over deze stad te leren. Well… mission accomplished! Medio oktober 2018 komt er een delegatie jongeren uit Milton Keynes op bezoek in Lelystad. Maar eerst… check de aftermovie!